10. jubilarni Međunarodni stolnoteniski turnir ”Brotnjo Open 2015′

U prostorijama Stolnoteniskog kluba “Brotnjo” u Čitluku u četvrtak (23.04.2015. godine) održan je sastanak povodom organizacije 10. jubilarnog Međunarodnog stolnoteniskog turnira “Brotnjo Open 2015”. Turnir se već desetu godinu u nizu održava povodom dana Općine Čitluk u organizaciji STK “Brotnjo” iz Čitluka.

Imenovan je Organizacijski odbor turnira kojeg čine: Marin Radišić (predsjednik), Dragan Šakota, Dragan Mikulić, Željko Grbavac, Mario Šetka, Predrag Smoljan, Milorad Prusina i Miro Sivrić. Za direktora turnira je imenovan Tihomir Zovak.

Turnir će se održati 23.05.2015. godine s početkom u 9:30 sati u Gradskoj športskoj dvorani uz mogućnost natjecanja u šest kategorija (Igrači do 39 godina, Veterani od 40-49 godina, Veterani od 50-59 godina, Veterani preko 60 godina, Žene, Parovi).

 

Prijave se vrše uplatom putem banke ili pošte na broj žiro-računa organizatora naznačen na Propozicijama koje možete pogledati u prilogu. Turnir se igra jedan dan, pa su prijave ograničene na 90 natjecatelja. Uplata je automatski prijava. Igra se na deset profesionalnih stolova marke Tibhar po pravilima ITTF-a. Delegat i glavni sudac na turniru bit će gospodin Sead Pašić iz Sarajeva.

Nakon turnira najboljima će biti dodijeljene nagrade, pehari i medalje uz večeru za sve učesnike.

Želimo Vam dobrodošlicu uz korektno športsko natjecanje.

Propozicije „Brotno Open 2015″

STK Brotnjo

 

Odgovori