Bojan Ubiparip: Priznanje je potvrda da kvalitetno radim

Ovogodišnja titula za najboljeg trenera Brotnja pripala je Bojanu Ubiparipu, mladom treneru pod čijim vodstvom dugi niz godina atletičari Brotnja postižu vrhunske rezultate. Samozatajni Bojan u klub je došao na poziv pok. Bože Gagre i vrlo brzo pokazao kako se radi o kvalitetnom stručnjaku koji će imati snage voditi mlade atletičare prema vrhu bh. i hr. atletike.

Za naš portal Bojan govori o priznanju, planovima u ovoj sezoni kao i najvažnijim rezultatima u protekloj.

 

Bojane, titula najboljeg trenera je konačno u tvojim rukama. Što za tebe znači ovo priznanje?

Svako priznanje ne samo meni osobno nego nama svima u klubu puno znači i govori da radimo nešto dobro što su i drugi prepoznali. Ovo je samo još jedna potvrda ne samo u protekloj sezoni nego i svih ovi 7 godina. Ovom se prilikom zelim zahvaliti svome upravnom odboru koji čini maximalne napore da meni i atletičarima obezbjedi barem osnovne uvjete za rad. Moram spomenuti našeg predsjednika Marina Barbarića, zamjenika Vinka Ivankovića i direktora Tonija Šegu, ovaj “trojac” daje svoje slobodno vrijeme da na bilo koji način pomognu klubu.

Kako komentiraš dosadašnji tijek sezone?

Što se tiče sportskih rezultata ova sezona je krenula odlično,možda i najbolje u mojoj karijeri. Već u dvorani smo pokazali da se na nas treba ozbiljno računati. Atletičari Brotnja trenutno se spremaju da odu na mini pripreme u Makarskoj u kojoj ćemo boraviti tjedan dana. Samim odlaskom na pripreme atletičari a i klub pokazao je da se ozbiljno radi u klubu i da nastojimo ići u korak s “velikim” klubovima. Na ovim pripremama nastojat ćemo se maximalno pripremiti za sezonu na otvorenom,jer po rezultatima u dvorani očekuje nas dosta uspješna sezona sa dosta državnih prvaka i reprezentativaca.

S obzirom na rezultate, jeste li zadovoljni podrškom sponzora I institucija prema klubu?

Podrška je moram reci minimalna i nadam se da će u budućnosti biti barem malo bolje. Da nam nije roditelja i prijatelja kluba koji su glavni sponzori na dosta natjecanja ne bi ni otisli. Također moram se zahvaliti i spomenuti da naša djeca imaju maximalnu podršku od našeg drugog kluba a to je ASK iz Splita,svi smo dobro dosli i nastupamo također za niih bez ikakvih obaveza i osjećaja da dolazimo iz drugog grada. Predsjednik ASK-a a od ove godine i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Vestić već 5 godina daje podršku i odličnu suradnju Atletskom klubu Brotnjo kojem se ovom prilikom zahvaljujem i nadam se da ćemo I u budućnosti imati još bolju suradnju.

 

Odgovori