Brotnjo uvjerljivo slavilo u 5. kolu

U petom kolu Druge lige NS FBiH – skupina Jug nogometaši Brotnja na Barama su dočekali nogometaše Kupresa. Domaći nogometaši su na kraju utakmice slavili s uvjerljivih 3:1 i došli do prve pobjede u sezoni.

Prvi pogodak pao je već u 8. minuti. Preciznim udarcem prednost Brotnju donio je Vlado Soldo, a i nakon pogotka na samom otvaranju utakmice Brotnjo je nastavilo stvarati prigode.

Nogometaši Brotnja nizali su dobre prigode, ali i promašaje tako da se rezultat nije mijenjao sve do 81. minute i pogotka Antonija Vučića.

 

Vučić je u igru ušao u 80. minuti i već minutu kasnije pogodio Redžovićevu mrežu za 2:0.Gosti su dvije minute kasnije uspjeli smanjiti preko Josipa Ivkovića, a pobjedu Brotnja tri minute prije kraja utakmice potvrdio je Ivan Šarac.

 

 

HNK Brotnjo: D. Soldo, Pavlović, Lukić, Gagro, Skoko, F. Ostojić (Vučić), Ilić. V. Soldo, Bevanda (Zovko), Šarac, G. Ostojić (Sušić).

HNK Kupres: Redžović, Marić, Ivić, Ćavar, Zaimović, Gvozden, Aničić (Ramljak), Mašić (Ivković), Hrnjkaš, Mihaljević, Dumančić.

 

citluk.ba

 

Odgovori