Čitlučani prvi dio sezone završili pobjedom

U posljednjem kolu jesenskog dijela Druge lige FBiH – skupina jug, nogometaši HNK Brotnjo – Čitluku pobijedili su HNK Rama 2:1. Strijelci na današnjoj utakmici u Čitluku za domaću momčad bili su Mateo Bencun i Teo Rozić, dok je pogodak za gostujuću momčad postigao Josip Ivić.

Mateo Bencun u petoj minuti utakmice postigao je pogodak na asistenciju Denija Muselimovića, a na 2:0 u 23. minuti utakmice preciznim udarcem povisio je Teo Rozić. Pred sami kraj utakmice, u 89. minuti, pogodak za konačnih 2:1 postigao je Josip Ivić.

Prvi dio sezone nogometaši HNK Brotnjo – Čitluk završili su s deset osvojenih bodova, od čega su sedam osvojili u tri posljednje utakmice. Naime, prije današnje pobjede Brotnjo je na gostovanju pobijedilo Kamešnicu te na domaćem terenu odigralo neriješeno Bjelopoljca. Sa sedam osvojenih bodova u tri posljednja nastupa Brotnjo je popravilo dojam, posebno ako se uzme u obzir da su se Čitlučani u nekoliko posljednjih nastupa oslanjali uglavnom na domaće snage.

U velikom broju bili su to igrači koji još nisu završili juniorski staž i od kojih se očekuje da, uz nekoliko iskusnijih igrača, u drugom dijelu sezone ponovno dokažu svoj talent i vrijednost.

Odgovori