Clippersi pregazili Rocketse, još jedna vrlo dobra utakmica Zupca

Kada u svakoj četvrtini napunite koš protivnika, u dvije ubacite po 36 poena i u dvije po 35, imate konstantu u napadu, teško je ne pobijediti i to vrlo uvjerljivo.

Obrana Rocketsa još jednom je pokazala kako je slabašna, nije pronalazila rješenje za raspoložene igrače Clippersa i završilo je s vrlo visokih 142:111 za LA.

Sve je bilo od početka u znaku domaćina. Šuterski raspoloženi Clippersi, posebno Luke Kennard, terorizirali su Houston koji je sve više tonuo.

Potpuno potonuće i potvrda pobjede stigli su u trećoj dionici gdje je domaćin pobjegao na više od 20 poena razlike i zaključio dvoboj.

Ovakav rezultat i nije iznenađenje, Houston je daleko od momčadi kvalitete Clippersa, ima najlošiju obranu lige i prosječno prima čak 118 poena po susretu.

Ivica Zubac za 23 minute ubacio je 13 poena (6/10 za dva, 1/2 slobodna) uz deset skokova i ponovno jako dobro odradio svoj posao.

Marcus Morris je ubacio 27 poena uz pet skokova, a Luke Kennard 25 poena uz tricu 8/9. Kod Rocketsa Jalen Green ubacio je 21 poen, a Jae’Sean Tate 19 poena.

NBA:
LA Clippers – Houston Rockets 142:111

Odgovori