Clippersi usporili Luku Dončića, dobar nastup Zupca

Los Angeles Clippersi pronašli su rješenje za Luku Dončića i Dallas Maverickse. Luka je imao solidne brojeve, no uz loš šut i ipak dosta ispod svog prosjeka.

Clippersi su imali potpunu kontrolu nad susretom, bio je to dvoboj protivnika koji su u seriji od pet uzastopnih pobjeda, a taj niz nastavili su Clippersi koji su na kraju slavili 114:99.

Doc Rivers mijenjao je čuvare na Dončiću, konstantno ga je držao pod pritiskom i to se na kraju isplatilo. Razlika je stvorena u prvom poluvremenu i u nastavku susreta Clippersi su rutinski odrađivali posao i nisu dopustili domaćinu pomisao na potpuni povratak.

Ivica Zubac proveo je na parketu 18 minuta i za to vrijeme upisao 11 poena (4/7 za dva, 3/3 slobodna) i sedam skokova. Kawhi Leonard završio je s 28 poena i osam skokova, Paul George dodao je 26 poena i šest osvojenih lopti, a Lou Williams 21 poen, šest skokova i šest asistencija.

Kod poraženih Dončić je završio s 22 poena (0/8 za tri), osam skokova, šest asistencija i sedam izgubljenih lopti dok je Kristaps Porzingis dodao 15 poena i deset skokova.

Odgovori