Ivica Zubac na aktivnom odmoru u Čitluku

Nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor sa LA Clippersima, Ivica Zubac našao je vremena za posjetiti Čitluk. U rodnom mjestu Zubac će provesti nekoliko dana u druženju sa članovima obitelji i prijateljima, no centar LA Clippersa ni na odmoru ne može bez treninga.

Zatekli smo tako danas Ivicu na treningu u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk, mjestu gdje je zavolio košarku ili bolje reći našao svoje prve uzore u cijeloj ekipi HKK Brotnjo, koju je kao dječak bodrio zajedno s punim tribinama.

Cijeneći povjerenje koje su mu LA Clippersi ukazala dajući mu četverogodišnji ugovor i ulogu startnog centra u ekipi koju su pojačali dovevši u svoje redove Kawhija Leonarda i Paula Georgea, Ivica Zubac svakodnevno trenira i u vrijem odmora i to na snazi, ali i na tehnici i šutu.

Kako bi mladi centar napredovao i još više unaprijedio svoju igru brine se trener Daniel Shapiro, glavni kondicijski trener LA Clippersa, koji je s Ivicom doputovao u Čitluk, a uz Ivicu na treninzima je i mlađi brat Antonio. Ivici će se uskoro priključiti i Chad Bell, trener košarke LA Clippersa, tako da Zupca očekuje još mnogo napornih ljetnih treninga.

Dio tih treninga Ivica će odraditi u Čitluku, gdje vrijeme provodi u obiteljskom okružju i s prijateljima. Budući da je Čitluk mjesto odakle su potekla dva NBA igrača, rođaci Ivica Zubac i Zoran Planinić, te još mnogo uspješnih košarka ovih dana Gradska športska dvorana Čitluk ugošćuje brojne poznate košarkaše i tako će biti sve dok uskoro ne počnu radovi na renoviranju dvorane.

Nakon renoviranja dvorana će biti ponovno u funkciji i moći će je koristiti broćanski sportski klubovi za treniranje i natjecanja, kao i srednja škola za satove tjelesnog odgoja.

Odgovori