Jelena Pehar: Jedini cilj je bio zlatna medalja

Karate klub “Brotnjo” ostvario je izvrstan nastup na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore. Posebno impresivna je bila Jelena Pehar koja je osvojila naslov prvakinje Hrvatske i time se plasirala na Europsko prvenstvo u Švicarskoj. Za naš portal, Jelena je dala intervju.

U ime čitatelja i uredništva portal ti čestitamo na ovoj tituli. Kako se osjećaš kao prvakinja Hrvaske?

Taj naslov je nešto čemu svi mi težimo,sama pomisao da si najbolji u državi u tebi pobudi osjećaj sreće i ponosa.

Rođena šampionka u razgovoru je otkrila kako joj je jedini cilj prije prvenstva bila zlatna medalja, iako je konkurencija iznimno teška.

Zlato je svakako bio cilj nastupa jer jedino ono omogućuje plasman na prvenstvo Europe nadala sam se tome,ali nitko ne može sa sigurnošću tvrditi da će osvojiti baš zlato.

Kako je tekao put do najsjajnijeg odličja?

Put nije bio lagan i to je ono što čini uspjehe vrijednima.Duge pripreme,treninzi,mečevi,puno znoja,ali sve to u jednome trenutku jednostavno dobije svoj smisao.

Što očekuješ od EP-a?

Sami plasman na EP je bio moj cilj,potrudit ću se što bolje pripremiti za to natjecanje i postati još bolja ali teško je nešto očekivati jer je to moj prvi nastup na EP,glavni cilj je naučiti nešto novo i poboljšati svoje vještine.

Kome posvećuješ titulu?

Titula iza sebe krije puno “tihih” ljudi bez koji ne bi bila ostvariva,teško je izabrati kome bi je posvetila,ali svakako moram zahvaliti svome treneru Žarku Planiniću i ostalim trenerima KK Brotnjo,svojim roditeljima i svima onima koji su mi bili potpora u dosadašnjoj karijeri.

Koje bi uspjehe navela kao najznačajnije u karijeri?

To su prva mjesta sa: Svjetskog Kupa u Umagu,Grand prix Slovakia,Croatia Open,Trofej Beograda,Austrian junior open.

 

 

Odgovori