Kadetkinje ŽHKK Brotnjo 94′ očekuje nastup na završnom turniru Prvenstva BiH

Pobjedom na nedavno održanom polufinalnom turniru državnog prvenstva, kadetkinje ŽHKK Brotnjo 94′ plasirale su se na završni turnir košarkaškog prvenstva BiH za kadetkinje.

Završni turnir održat će se u Mostaru 25. i 26. lipnja, a uz košarkašice Brotnja za naslov kadetskih prvakinja BiH borit će se košarkašice ŽKK Zrinjski 2010 iz Mostara i ŽKK Orlovi – Banja Luka.

U subotu, 25. lipnja košarkašice Brotnja i Zrinjskog odigrat će prvu utakmicu završnog turnira, dok će dan kasnije utakmicu odigrati ŽKK Orlovi i ŽHKK Brotnjo 94′ (11 sati), te ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK Orlovi (19 sati).

Već smo kazali kako su kadetkinje ŽHKK Brotnjo 94′ plasman na završni turnir ostvarile pobjedom na polufinalnom turniru odigranom u Čitluku. Konkurencija Bubamarama tada su bile košarkašice iz Zenice i Brčkog, a slavljem na ovom turniru Čitlučanke su osigurale novu državnu medalju.

Podsjetimo, ova generacija košarkašica ŽHKK Brotnjo 94′ prošle je godine osvojila srebrnu medalju na završnom turniru prvenstva BiH za mlađe kadetkinje.

 

citluk.ba

Odgovori