Limači HNK Brotnjo osvojili treće mjesto na turniru u Čapljini

Limači HNK Brotnjo osvojili su treće mjesto na božićno-novogodišnjem turniru „Limači Cup 2018“ koji je odigran u Čapljini. U konkurenciji dvanaest ekipa mladi nogometaši HNK Brotnjo, godište 2008./09., osvojili su treće mjesto, a Matej Galić s devet postignutih pogodaka bio je najbolji strijelac turnira.

Igrači trenera Tomislava Pavlovića – Mićka natjecanje na turniru započeli su u skupini B, gdje su svladali HNK Dubrave Inter Campus i NK Bigeste Ljubuški, te su kao prvoplasirana ekipa u skupini izborili izravan plasman u četvrtfinale.

U četvrtfinalu, limači HNK Brotnjo pobijedili su svoje vršnjake iz HNK Grude (2:1), nakon čega ih je u polufinalu s 3:0 pobijedila ekipa FK Leostars iz Trebinja.

Leostarsi su u finalu dviju ekipa iz Trebinja pobijedili Leotar 5:0, dok je HNK Brotnjo u utakmici za treće mjesto pobijedio ŠN As Međugorje rezultatom 3:0.

Matej Galić, nogometaš HNK Brotnjo, bio je najbolji strijelac turnira. Od četrnaest postignutih pogodaka ekipe Brotnja Galić je postigao devet, dok su Luka Lovrić i Andrija Ćorić postigli po dva, a Ivano Šego jedan pogodak.

Nagradu za najboljeg vratara turnira dobio je vratar Leotara Sergej Jokanović, a za najboljeg igrača izabran je Mihaelo Drapić (FK Leostars).

Nakon novog uspjeha svojih mladih talenata, HNK Brotnjo zahvalio je organizatorima turnira na pozivu i poručio kako se nada da će i dogodine biti dio kvalitetnog turnira za mlade nogometaše. Također, na kraju godine HNK Brotnjo zahvalio je Općini Čitluk na čelu s načelnikom Marinom Radišićem na podršci u radu.

Odgovori