Mladen Primorac: Sezona nije bila na zadovoljavajućoj razini

Završena je košarkaška sezona u Sloveniji. Tajfun iz Šentjura za kojega  treću sezonu igra naš Brotnjak Mladen Primorac u posljednjim je trenutcima zadržao opstanak u društvu najboljih. S Mladenom smo razgovarali za naš portal.

Govoreći o svojoj trećoj sezoni, Mladen je kratko prokomentirao:

Moja treća sezona u Šentjuru bila je nažalost najlošija dosad. Iako smo na kraju izborili ostanak u ligi, mislim da je ova ekipa bila sposobna za puno veće stvari.

 

Koji je uzrok lošem rezultatu i oscilacijama u igri?

Od početka priprema smo se susretali s problemima, posebno s ozljedama koje su nas pratile cijele godine. Ono što je po meni bio najveći problem su česte promjene trenera, u samo pet mjeseci promijenili smo ih četiri, što je ekipu koja je prošle dvije godine bila hit u Sloveniji dovelo na sam rub ispadanja iz lige.

Koji su planovi za sljedeću sezonu?

Ugovor sa Šentjurom mi je istekao tako da još ne znam ostajem li u Sloveniji ili ne. Ponuda imam i iz drugih slovenskih klubova, pa ću u dogovoru sa svojim agentom sljedećih dana odlučiti gdje nastvaljam karijeru.

Mladen se osvrnuo i na svoju igru u protekloj  sezoni.

S obzirom na sva događanja u klubu i oko kluba, te probleme s leđima, zadovoljan sam svojim igrama ove sezone. Iako je rezultatski sezona bila jako loša, osobno sam dosta napredovao. U zadnjoj utakmici sam za samo 11 minuta imao deset poena i isto toliko skokova.

 

Odgovori