Nogometašice Brotnja i Intera odigrale neodlučeno

Današnja utakmica 6. kola Druge ženske lige FBiH između ŽNK Brtonjo i ŽNK Inter Posušje završila je neodlučeno. U izravnoj borbi za titulu jesenskih prvakinja nogometašice Brotnja i Intera odigrale su 3:3, što je nogometašicama iz Posušja bilo dovoljno da osvoje prvo mjesto na kraju polusezone jer su u ranije odigranim utakmicama uz jednak broj bodova zabilježile bolju gol razliku od Brotnja.

Matea Galić postigla je u 24. minuti pogodak za Inter, nakon čega je u 40. minuti Ivana Hrkać poravnala na 1:1. Tri minute kasnije Petra Marić postigla je pogodak za novo vodstvo Intera, dok je drugim pogotkom na utakmici Matea Galić u 61. minuti povećala prednost gostujuće momčadi na 3:1.

S dva pogotka u posljednjih pola sata utakmice Brotnjo se uspjelo vratiti u utakmicu, ali ne i preokrenuti rezultat u potpunosti. Pogotkom u 74. minuti zaostatak Brotnja smanjila je Vesna Mandžo, a pogodak za konačnih 3:3 postigla je Huma Čolaković u 79. minuti.

Današnja utakmica bila je jako uzbudljiva, a zasigurno će biti uzbudljivo i nadmetanje današnjih suparnica za naslov prvaka u preostalih šest kola proljetnog dijela sezone.

ŽNK Brtonjo: I. Barbarić, Dugandžić (od 58. Mandžo), Puljić, Bevanda (od 34. Soldo), K. Barbarić, Čolaković, S. Barbarić, Krasić, N. Barbarić, Doko, Hrkać (od 67. Vištica).

ŽNK Inter Posušje: Prljević, M. Landeka (od 86. Ćesić), I. Čutura, A. Čutura, A. Landeka (od 83. Bakula), Galić (od 90. Bošnjak), Ant. Landeka, Marić, Senjak, Maras, Perić.

 

citluk.ba

Odgovori