Nova pojačanja u Brotnju za nastavak sezone

Dugogodišnji hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih strijelaca u povjesti Hrvatske lige Denis Mijatović iz Murtera prešao je u MNK Brotnjo. Mijatović je igračku afirmaciju stekao nastupajući za splitski Inero. Nakon raspada Inera, prelazi u Vrgorac gdje je doživio najsvijetlije trenutke karijere, no san o naslovu prvaka ostao je nedosanjan jer je Vrgorac u finalima poražen od Splita i Nacionala. Prošlog ljeta Mijatović iz Vrgorca prelazi u Murter, no nakon samo pola sezone u dresu otočana prelazi u Brotnjo.

 

Mijatović je u pola sezone u dresu Murtera odigrao 10 utakmica i postigao 15 golova, te je uz Jelovčića (Split Tommy), Kocića (Nacional) i Penavu (Alumnus) na vrhu prvoligaške liste strijelaca.

Ove se zime Mijatovića povezivalo sa zagrebačkim Nacionalom i još nekoliko klubova no na koncu je ovaj ubojiti strijelac prešao u klub iz Čitluka.

Nažalost Mijatović neće moći nastupiti u prvom proljetnom kolu koje se igra u nedjelju u 20 sati protiv Kaskade jer čeka na radnu dozvolu. U Brotnjo je stigao i Davor Marković iz sarajevskog Centra.

Nadamo se da sa ova dva pojačanja možemo ravnopravno konkurirati za naslov prvaka BiH – poručuju iz MNK Brotnjo.

Momcima iz Čitluka cilj je pobjeda u nedjelju protiv neugodne momčadi Kaskade iz Gračanice, za što će im biti potrebna i potpora sa tribina stoga u nedjelju u 20 sati svi u dvoranu!

Brotnjo.info

 

Odgovori