S radom počinje Boksački klub Brotnjo Čitluk – Škola boksa

U ponedjeljak 8. listopada 2018. godine u 18 sati s radom počinje Boksački klub Brotnjo Čitluk – Škola boksa.

Na adresi Kralja Tomislava 109 u Čitluku (bivši Fis Vitez). U tijeku je upis članova. Svi koji žele naučiti osnove boksačkih vještina, u profesionalnim uvjetima i trenerima s višegodišnjim iskustvom, mogu se javiti na brojeve telefona (s plakata). Dobro nam došli!

O klubu

Po prvi put, u Čitluku je osnovan Boksački klub Brotnjo, sportska udruga kojoj je glavni cilj promocija boksa kao plemenite vještine. Naša vrata otvorena su za članove svih generacija koji žele trenirati i učiti o ovom olimpijskom sportu.  Želja nam je zajedničkim radom i zalaganjem doprinijeti sportskom ozračju Brotnja, uključiti što više mladih i educirati ih o prednostima bavljenjem sportom. Naša dosadašnja saznanja ukazuju na veliku zainteresiranost Brotnjaka za treninge što nam je svakako dodatno zadovoljstvo i vjetar u leđa da ostanemo ustrajni u ovoj ideji.

Prostorije našega kluba smještene su u Ulici kraljaTomislava 109. Raspolažemo s cca 250m četvornih. Većinu radova smo odradili zahvaljujući našim dragim prijateljima, sponzorima, koji su prepoznali važnost ovog sportskog projekta na samom početku te su nam, sukladno tomu, i donirali određena sredstva – kazao je Vjekoslav Bošnjak, predsjednik kluba.

Odgovori