Sjajan nastup karatista Brotnja na Croatia Openu

Natjecatelji Karate kluba Brotnjo nastupili su proteklog vikenda na Croatia Open-u, otvorenom prvenstvu RH u karateu. Nastupilo je 1107 natjecatelja iz 21 zemlje. U ovakvoj, iznimno jakoj međunarodnoj konkurencij natjecatelji karate kluba Brotnjo ostvarili su odličan rezultat osvojivši pet medalja.

Jelena Pehar nastavila je pobjednički niz osvojivši zlatnu medalju u kategoriji kadetkinje -54, a pokazala je da se već sada može nositi s nekim od najboljih juniorki u Europi osvojivši broncu u juniorskoj kategoriji.

Deni Šarac i Vilma Krasić osvojili su srebrene medalje. Oboje su nakon četiri pobjede poraženi u finalnim mečevima. Deni od Slovaka, a Vilma u hrvatskom finalu od Barac.

 

Iva Prskalo osvojila je brončanu medalju u kategoriji juniorke -59 kg. U iznimno jakoj konkurenciji Iva je na putu do medalje dobila i bivšu Europsku prvakinju, Slovakinju Kuklovu.

Naši natjecatelji intenzivno se pripremaju za nastup na državnim prvenstvima u prosincu i nakon nastupa u Zagrebu i Čitluku bila je ovo naša treća provjera pred navedena prvenstva. Iznimno smo zadovoljni rezultatima i onim što su naši natjecatelji pokazali na ovako jakom natjecanju. Očekujem da do državnog prvenstva budemo još bolji, a onda možemo očekivati i nove državne medalje – stoji u priopćenju Karate kluba “Brotnjo”.

 

Odgovori