Sjajni Zubac pomogao Clippersima na putu do visoke pobjede protiv Warriorsa

Los Angeles Clippersi odigrali su jednu od svojih najboljih utakmica ove sezone i svladali su Golden State Warriorse sa 119:104. Svi su bili vrlo raspoloženi, a među njima i Ivica Zubac koji je odigrao sjajnu utakmicu i učinkom i dojmom oduševio.

Warriorsima nije pomogao niti raspoloženi Stephen Curry koji je bio nezaustavljiv u prvom poluvremenu, ali kada su ga u nastavku susreta Clippersi usporili, Warriorsi su potpuno pali.

Prvo poluvrijeme bilo je ravnopravno, nije bilo odvajanja, ali zato je drugo u potpunosti pripalo Clippersima. Treća dionica bila je ključna, u njoj se domaćin potpuno odvojio i kasnije dovršio posao.

Posebno obrana Clippersa dobro je funkcionirala, uspjeli su limitirati napad napadački moćnih Warriorsa i tu su dobili utakmicu.

Zubac je odlično iskoristio svoje 23 minute na parketu za vrijeme kojih je ubacio 18 poena (8/10 za dva, 2/4 slobodna) čemu je dodao četiri napadačka skoka i četiri obrambena.

Terance Mann bio je prvo ime Clippersa s 25 poena i sedam skokova, a Reggie Jackson dodao je 19 poena i devet asistencija.

Kod Warriorsa Curry je završio s 33 poena (8/13 za tricu), a po 13 poena dodali su Andrew Wiggins i Jordan Poole (sedam skokova).

Odgovori