Tomislavu Šegi specijalno priznanje za doprinos razvoju atletike

Atletski savez BiH dodijelio je Tomislavu – Toniu Šegi specijalno priznanje za doprinose razvoju atletike u Bosni i Hercegovini.

U Zenici je održana redovita izvještajna skupština Atletskog saveza BiH, na kojoj je sudjelovao i Atletski klub Brotnjo kao član nacionalnog saveza BiH nazočio je ovoj skupštini.

„Ono što je najvažnije za nas, naš klub Brotnjo, je dodjela priznanja koja se održala na toj skupštini. Direktor kluba Tomislav Toni Šego dobio je specijalno priznanje za doprinos razvoju atletike u BiH.“ – priopćili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

Gosp. Šego je od osnivanja atletskog kluba, prije 13 godina, pa sve do danas na dužnosti direktora Atletskog kluba Brotnjo. Član je skupštine atletskog i federalnog saveza BiH. U ovih 13 godina zaslužan je za sve uspjehe Atletskog kluba Brotnjo, za atletiku u BiH, a posebno za širenje atletike u Hercegovini. Njegova najveća zasluga je pomoć u izgradnji infrastrukture. Za vrijeme njegovih mandata u BiH je napravljena atletska staza u Čitluku 2006. godine, a njegovom inicijativom i pomoći je ta ista staza i obnovljena 2017. godine.

Također je izgrađena i “mini” dvorana dužine 30m sa tartan podlogom, jamom za skok u dalj, pratećom teretanom i svim ostalim rekvizitima potrebnih za bavljenje i treniranje atletike. U općini Čitluk stvoreni su svi uvjeti za vrhunsko treniranje, posebno je stvorena mogućnost za pripreme sportaša, a pogotovo atletičara i reprezentativaca BiH.

Odgovori