Trinaest broćanskih karatista nastupit će na Balkanskom prvenstvu u Crnoj Gori

Na 20. Balkanskom prvenstvu za djecu koje se od 29. do 31. svibnja održava u Herceg Novom nastupit će ukupno trinaest natjecatelja iz tri karate kluba s područja naše općine. Zahvaljujući odličnim rezultatima u protekloj sezoni plasman na ovo prestižno međunarodno natjecanje izborilo je 5 članova KK Brotnjo i po 4 člana KK Hercegovina i KK Međugorje.

Dvadeseto Balkansko prvenstvo za djecu organizira se za mlade natjecatelje od 11 do 14 godina, a na prvenstvu u Crnoj Gori karatisti KK Međugorje predstavljat će BiH, dok će karatisti KK Hercegovina i KK Brotnjo nastupiti za reprezentaciju Republike Hrvatske.

 

Karatisti i karatistice iz broćanskih karate klubova koji u četvrtak putuju u Crnu Goru su: Jure Vasilj (KK Hercegovina, mlađi kadet – 52), Ivan Prusina (KK Hercegovina, učenik – 40), Ivan Pehar (KK Hercegovina, mlađi kadet + 70), Jure Puce (učenik – 45), Renato Blago Martinović (KK Brotnjo,učenik -40 ), Josip Planinić (KK Brotnjo, učenik – 45), Andrea Šarac (KK Brotnjo, učenica – 42), Barbara Grgić (KK Brotnjo, učenica – 42), Ivana Krasić (KK Brotnjo, učenica – 45), Filip Ostojić (KK Međugorje, učenik – 45), Luka Ostojić (KK Međugorje, učenik + 50), Helena Ostojić (KK Međugorje, učenica – 40) i Lana Raspudić (KK Međugorje, učenica + 40).

Spomenute natjecatelje i njihove trenere Ivana Raspudića, Berislava Paponju i Branimira Luburića povodom odlaska na Balkansko prvenstvo za djecu od 11 do 14 godina danas je u službenim prostorijama Općine Čitluk primio u posjet načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić.

Na ugodnom druženju načelnik Ivo Jerkić poželio je mladim sportašima mnogo uspjeha na sljedećem natjecanju, ali je također naglasio kako osvojene medalje nisu najvažnije, a mladi karatisti i karatistice su obećali kako će se potruditi da se u Crnoj Gori predstave u najboljem izdanju.

Citluk.ba

 

Odgovori