Vladimir Vasilj trenersku karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji

Trener Vladimir Vasilj, nekadašnji sjajni vratar i vlasnik bronce sa Svjetskog prvenstva iz Francuske, trenersku karijeru nastavit će u Saudijsku Arabiju.

Vasilj i HNK Brotnjo – Čitluk suradnju su prekinuli sporazumno nakon što je bivši trener HNK Brotnjo – Čitluk dobio poziv da bude dio stručnog stožera trenera Brune Akrapovića, koji je odnedavno preuzeo klupu FC Al Wehda u Saudijskoj Arabiji.

U novom klubu Vasilj će obavljati poslove trenera vratara, a iz čitlučkog nogometnog kluba na rastanku su mu se zahvalili na učinjenom u proteklom razdoblju.

– Trener Vasilj je našu klupu preuzeo u teškoj situaciji za Klub i velika mu hvala na predanosti i entuzijazmu vođenja naše prve ekipe u ovim ponavljamo dosta izazovnim vremenima za naš Klub, gdje zasigurno u ovakvim okolnostima nije bilo lako raditi i voditi tim. S trenerom Vasiljem u prvoj momčadi prodefiliralo je ogroman broj mladih igrača iz naše škole, pogotovo u ovoj sezoni, bez da je to utjecalo na krajnji rezultat Kluba – poručili su iz HNK Brotnjo – Čitluk.

Citluk.ba

Odgovori