Zubac: “Warriorsi ubijaju druge momčadi svojom nesebičnošću i kemijom”

Ivica Zubac trenutno se nalazi na NBA trening kampu u Singapuru s oko 200 dječaka i djevojčica, a uz obaveze najavio je i finale između Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa.

“Naravno, Golden State je favorit, ali mislim da su obje momčadi s Istoka odigrali jako dobru sezonu. Raptorsi imaju šanse, imat će prednost domaćeg terena pa tako mislim da će biti zanimljivo finale.”

Hrvatski košarkaš igrao je s Clippersima protiv Warriorsa u prvoj rundi doigravanja, a branitelji naslova slavili su s 4-2 u seriji.

“Svi znaju da imaju sjajne igrače, ali način na koji se kreću s loptom i njihova kemija je nešto posebno. U doigravanju, njihova je obrana na drugoj razini, Draymond Green bio je sjajan. Teško će ih se poraziti. Protiv nas znali su svaku našu akciju i individualnu preferenciju, što volimo raditi. Hoćeš li ići desno ili lijevo, koliki je tvoj postotak šuta za tricu i je li bolje napraviti faul i poslati igrača na slobodna bacanja. Ubijaju druge momčadi svojom nesebičnošću i kemijom”, dodao je Zubac.

Odgovori