Zupcu samo 17 minuta u porazu od Denvera, teško se nosio s Jokićem

Hrvatski NBA centar Ivica Zubac nije sinoć imao lagan dan u uredu. LA Clippersi igrali su protiv Denvera, što znači da je Zubac morao čuvati Nikolu Jokića, aktualnog MVP-a i ponajboljeg igrača lige.

Nije mu to baš uspjelo jer Jokić je briljirao, a Ty Lue koristio je Zupca samo 17 minuta te je za to vrijeme Denver ostvario plus 10 razlike. Zubac je završio sa šest poen (3/5 iz igre) uz pet skokova i asistenciju te tri osobne greške.

Lue je zato pokušao Hartensteinom braniti Jokića ili s nešto nižim postavama raširiti igru, ali Marcus Morris s trice je imao 0/6,a Hartenstein je za 24 minute u igri uspio ubaciti 14 poena, ali uz četiri osobne greške.

Jokić se na to sve nije obazirao, s 30 poena i 15 skokova uz šest asistencija vodio je svoju momčad do pobjede, a pomogao mu je trojac Gordon, Green, Jylnd s po 16 poena.

Kod Clippersa je na kraju najbolji bio Terance Mann s 24 ubačaja i osam skokova. Denver je tako stigao do 127:115 pobjede u susretu u kojem je praktički cijelo vrijeme, osim malog perioda na početku vodio.

Odgovori