12 godina dobrote Hum. udruge „Fra Mladen Hrkać“

Humanitarna udruga „Fra Mladen Hrkać“ ove godine obilježava 12. obljetnicu djelovanja. Tim povodom predsjednik udruge Ivan Soldo posjetio je HT Eronet gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave dr. sc. Goranom Kraljevićem te mu zahvalio na potpori svih dosadašnjih godina.

Soldo je kazao kako, zahvaljujući sveobuhvatnoj potpori u najtežim trenucima, udruga predstavlja obitelj u pravome smislu te riječi za više od 13 240 osoba iz BiH i Hrvatske

„Prije svega, dopustite mi izraziti našu zahvalnost za svu dosadašnju pomoć koju je vaša tvrtka pružila Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać i njezinim korisnicima. Zajedno s vama postigli smo vrhunske rezultate i na tome vam još jedanput iskreno zahvaljujemo“, kazao je Soldo te predstavio program manifestacije Dani Humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“.

„I ove godine dodijelit ćemo nagradu Gordana Jelić najboljem volonteru u BiH za 2023. godinu, a to je ovoga puta Mateo Marić iz Viteza. Također ćemo organizirati okrugli stol naziva Pomozimo zajedno – služiti čovjeku, koji će okupiti predstavnike i eminentne stručnjake iz područja socijalne skrbi, zdravstva, civilnog sektora iz BiH i RH. Također smo pokrenuli projekt Vozi s osmijehom – dječja radost u bolničkom okruženju, s ciljem podizanja kvalitete života djece u bolničkom okruženju te humanizacije dječjih bolničkih odjela kroz nabavu električnih autića. Djeca će ih koristiti u procesu liječenja kako bi im se pomoglo smanjiti razinu stresa koja prati odlazak na pretrage i zahvate u, za njih, neprirodnu okruženju. Ove autiće uručit ćemo pedijatrijskim odjelima u Mostaru i još nekim gradovima u BiH.“

Predsjednik Kraljević zahvalio je Udruzi i  gosp. Soldi na, kako je istaknuo, „svemu onome što su dosad učinili u službi humanosti i potpore potrebitima“.

„HT Eronet s radošću će i ponosom nastaviti biti vaš partner u projektima koji slijede. Ovo što je udruga dosad uradila vrijedno je svakoga poštovanja. Stoga, hvala uime svih onih kojima ste i u najtežim trenucima vratili osmijeh na lice“, poručio je Kraljević.

 

FOTO: HT Eronet/ FB Hum. udruga „Fra Mladen Hrkać“

 

Odjel za korporativne komunikacije

 

Odgovori