3. Boksački turnir „Dani berbe grožđa 2024.“

Svi ljubitelji borilačkih sportova i ove godine moći će uživati u boksačkoj reviji koju, već treću godinu zaredom, organizira Boksački klub „Brotnjo“ iz Čitluka. Boksački turnir „Dani berbe grožđa 2024.“ koji se organizira u sklopu Federalne boksačke lige ugostit će sudionike iz više od dvadeset boksačkih klubova Federacije BiH sa stotinu sudionika. Revija će se održati u Gradskoj športskoj dvorani, a počinje u subotu, 21. rujna 2024. godine u 14:00 sati.

Vjekoslav Bošnjak, predsjednik Boksačkog kluba Brotnjo, izražava zadovoljstvo što će Brotnjo i ove godine biti boksačko središte Hercegovine.

„Ponosni smo što naš turnir postaje tradicionalni događaj u sklopu istoimene manifestacije po kojoj je naše Brotnjo poznato u cijelome svijetu. Kao i dosadašnjih godina, pozvali smo sve klubove u sklopu Federalne boksačke lige. Dosad nam je potvrdilo njih dvadeset tako da očekujemo preko stotinu boksača i boksačica u Čitluku. Tehničke detalje smo razradili s Boksačkim savezom Federacije BiH koji redovito pomaže naš rad i samu organizaciju. Prethodnih godina smo se pokazali kao izvrsni domaćini, a nadam se da će tako biti i ovoga puta. Pozivam sve Brotnjake da nam se pridruže na boksačkoj reviji i uživaju u pripremljenom programu“, kazao je Bošnjak.

Odgovori