Brotnjo pobjedom otvorilo novu sezonu Premijer Futsal lige

NK Brotnjo Premier SK pobjedom je započeo natjecanje u novoj sezoni Premijer Futsal lige BiH. Igrači trenera Jure Kordića sinoć su u Čitluku svladali KMF Leotar Ocean link 7:5. Odgođena utakmica 1. kola Premijer Futsal lige BiH počela je odlično za Brotnjo. Anto Galić postigao je pogodak za 1:0 u 3. minuti, Marko Grgić povisio je na 2:0 u 15., a pred sami kraj prvog poluvremena kapetan Matej Čilić iz kaznenog udarca postigao je pogodak za 3:0.

 

Prednost Brotnja na 4:0 u drugom poluvremenu povisio je Marko Grgić, nakon Grgića i Matej Čilić postigao je drugi pogodak na utakmici, a ovosezonsko pojačanje Goran Knežević pogodio je mrežu Leotara za 6:0.

Leotar je od samog početka drugog poluvremena igrao s golmanom-igračem što se gostima isplatilo tek u 34. minuti. Ivan Šutalo svladao je vratara Medića, a u sljedećoj minuti isto su učinili Boris Katičić i David Zovko pa je Leotar u samo dvije minute prepolovio prednost Brotnja.

Seriju pogodaka Leotara prekinuo je Nikola Granić. Novi igrač u redovima Brotnja postigao je sedmi pogodak za domaću momčad, a do kraja utakmice Leotar je preko Miljana Vice i Ivana Perića dodatno ublažili poraz na konačnih MNK Brotnjo Premier SK – KMF Leotar Ocean link 7:5.

MNK Brotnjo Premier SK: Medić, Pantić, Čilić, Galić, Grgić, Šego, V. Prusina, A. Prusina, Knežević, Granić, S. Dujmović. Trener: Jure Kordić.

KMF Leotar Ocean link: Krnojelec, Andrić, Šutalo, Vico, Čečur, Radović, Zovko, Vladisavljević, Subašić, Katičić, Šaraba, Pešić, Perić. Trener: Dragan Spaić.

Citluk.ba

 

Odgovori