Aljoša Asanović i Mario Budimir u posjeti Udruzi “Susret”

Danas su Udrugu roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret” posjetili proslavljeni hrvatski sportaši, bivši nogometaš Aljoša Asanović i bivši vaterpolist Mario Budimir.

U ugodnoj atmosferi i druženju sa djecom, gosti su upoznati sa trenutnim aktivnostima Udruge.

Gospoda Asanović i Budimir su predstavnicima Udruge uručili sportske rekvizite i darove, a imali su prigodu i obići prostorije Ustanove “Sveti Josip Radnik” u kojima djeluje i Udruga “Susret”. Između darovanih sportskih rekvizita svakako valja izdvojiti dres Luke Modrića, kapetana nogometne reprezentacije Hrvatske, no valja naglasiti i kako su članovi Udruge Susret svoje goste razveselili darovima koje sami izrađuju.

Nakon posjeta, današnje goste i predstavnike Udruge “Susret” ugostio je Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk.

Preko gospodina Bevande i našeg zajedničkog prijatelja Andrije Vasilja već duže vrijeme smo upoznati sa gostovo svim aktivnostima Udruge “Susret”. Čast nam je što smo moj prijatelj Mario Budimir i ja danas imali priliku posjetiti naše prijatelje iz Udruge “Susret” i Ustanove “Sveti Josip Radnik”. Ističemo sve pohvale za njihov rad i angažman te poručujemo kako smo uvijek s njima” – rekao je Aljoša Asanović.

Čast nam je da proslavljeni sportaši posjećuju našu udrugu i centar “Sveti Josip Radnik”. Riječima se ne može opisati što to znači našoj djeci, a i nama je ovo veliki poticaj za daljnji rad. Zahvaljujem se Aljoši i Mariu na današnjem dolasku“ – rekao je Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge “Susret”.

 

citluk.ba

 

Odgovori