Andrija Stipanović: U Cedeviti sam jako sretan

Sjajnu sezonu okrunjenu s tri trofeja imao je Međugorčanin Andrija Stipanović.  Vjernost Cedeviti nedavno je produžio na još dvije godine, što je zasigurno jamstvo novih velikih rezultata u sezoni koja nas očekuje.  Upravo je Andrija bio jedan od najvažnijih kotačića u igri Vitamina, što se posebno vidjelo u finalnoj seriji protiv Cibone.

Andrija, čestitke na uspješnoj sezoni. Je li prva sezona u dresu Cedevite ispunila tvoja očekivanja?

Sezona je bila iznimno fizički zahtjevna jer je  bilo je puno utakmica. Na kraju smo osvojili tri  trofeja, no ostaje žal za  porazom u ABA ligi. Iako smo osvojili Super kup, nadam se u sljedećoj da ćemo osvojiti oba trofeja u ABA ligi.

Što je presudilo da ostaneš još dvije godine u Cedeviti?

Razlog ostanka je taj da sam u Cedeviti jako sretan. To je najbolje organizirani klub u kojemu sam igrao. Imaju visoke ambicije iz godine u godinu i bore se za trofeje, što je meni jako bitno.

Tvoja kvaliteta je posebno došla do izražaja u finalnoj seriji protiv Cibone.  Vratio si se u drugoj utakmici i donio prevagu na stranu svoga kluba.

 

Finale je bilo uzbudljivo. Mislim da je Cibona skup odličnih igrača koji imaju iskustva igranja finalnih utakmica. U prvoj utakmici nismo pokazali dovoljno energije  i izgubili. Nakon toga smo se skupili i dali sve od sebe i mislim zasluženo osvojili naslov prvaka.

Kako komentiraš odlazak Džanana Muse u NBA ligu?

Musa je imao odličnu sezonu i nagrađen je izborom na draftu. Nadam se i vjerujem da će imat uspješnu karijeru i u NBA ligi.

Odgovori