Andrija Stipanović za naš portal: Iz utakmice u utakmicu sve je bolje

Andrija Stipanović igra u izvrsnoj formi u turskom prvenstvu. Iako je njegov klub poražen u proteklom kolu, Stipan je bio vodeće ime utakmice i u posljednje vrijeme jedan od najboljih igrača lige. O dosadašnjem dijelu prvenstva, očekivanjima u europskim natjecanjima, Andrija je dao intervju za naš portal.

Andrija, kratki rezime dosadašnjeg prvenstva. Jesu li ispunjena tvoja očekivanja?

S igrom svojom i ekipnom sam polovično zadovoljan. Imamo dosta problema s ozljedama, što nas je koštalo nekih pobjeda, iako i dalje smo samo jednu pobjedu od play offa. Što se tiče osobne igre u prvenstvu, zadovoljan sam pogotovo zadnja 2 mjeseca. Polako se dižem i uigravam s ekipom i iz utakmice u utakmicu je sve bolje.

 

I u europskim natjecanjima još ste u igri.

Ušli smo među 16 momčadi i sad nas čeka ruski Enisey koji su dobra ekipa i jako nezgodan protivnik jer je to jedno od najgorih i najdužih putovanja. Nadam se da ćemo odigrat najbolje što možemo i probat se plasirati među osam najboljih.

Reprezentativna karijera je u drugom planu, nakon debakla u kvalifikacijama, očekuju se promjene.

Što se tiče reprezentacije, nažalost nije izboreno Europsko prvenstvo. Trenutno se traži novi izbornik i još se ništa ne zna. Ako budem zdrav, uvijek sam na raspolaganju za reprezentaciju.

 

Odgovori