Atletičari Brotnja uspješno završili dvoransku sezonu

Proteklog vikenda 25. i 26. veljače završeno je i zadnje dvoransko prvenstvo u atletici i to za najmlađi uzrast.

Organizacijom atletskog klub Zenica i atletskog kluba Sarajevo održano je državno dvoransko prvenstvo BiH za mlaže uzrasne kategorije (cicbane/ke; pioniri/ke i dječaci/ice). Naši članovi nastupili su i na ovome prvenstvu i ostvarili odlične rezultate.
Prvoga dana natjecanje je održano u Zenici u disciplinama skok u Dalj i Troskok. Titulu prvakinje u skoku u dalj ponijela je naša Petra Pervan u kategoriji djevojčica. Viceprvak također u skoku u dalj bio je Marko Ćurković u kategoriji pionira.
Drugoga dana natjecanje se održalo u Sarajevu u olimpijskoj dvorani Zetra,a u disciplinama 60m; 60mpr, skok u Vis i Kugla.
Titulu državne prvakinje osvojila je Ema Madžar u bacanju kugle u kategoriji cicibanki. Dok su viceprvaci u kategoriji djevojčica i dječaka postali Lucija Lorena Primorac i Luka Kodrić oboje u skoku u vis.
Ovim natjecanjem završena je još jedna uspješna dvoranska sezona za članove atletskog kluba Brotnjo, gdje su naši članovi pokazali odlične rezultate, kako na državnim tako i na međunarodnim natjecanjima. Mi iz kluba čestitamo svim našim članovima na odličnom početku još jedne uspješne sezone.

Odgovori