Bila noć u Međugorju: 750 ljudi uglas pjevalo “Ima jedna duga cesta”

Ovog ponedjeljka navečer u svečanoj dvorani Herceg Etno-sela Međugorje održana je Bila noć.

U organizaciji Društva prijatelja Hajduka Mostar okupili su se navijači Hajduka iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, odnosno oni koji su među njima najbrže stigli do ulaznice – piše Hercegovina.info.

Pred oko 750 okupljenih pjesmu je u jednom trenutku poveo fratar, fra Miro Šego, parafraziravši stihove crkvene pjesme “Ima jedna duga cesta”, dobro poznate svim katolicima. Fra Miro je kazao kako on može reći javno da navija za Hajduk, s obzirom na to da i papa Franjo javno govori da navija za argentinski San Lorenzo.

“Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti”, pjevao je svećenik skupa s navijačima Hajduka koji naslov prvaka čekaju 19 godina i svi se nadaju da je to ta sezona u kojoj će se prekinuti toliko dugi post.

Na Biloj noći, kako javlja reporter Hercegovina.info, bili su i predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, šef omladinske škole Boro Primorac, prvotimac Dario Melnjak, kao i legende kluba Blaž Slišković, Boris Pandža, Stanko Bubalo, Igor Musa, Marko Bencun, Ivan Prskalo i mnogi drugi.

Odgovori