Brotnjaci s reprezentacijom otputovali na Europsko prvenstvo u Nizozemsku

Dva Brotnjaka, Stanislav Galić i Andrijano Dujmović otputovala su danas s futsal reprezentacijom BiH na Europsko prvenstvo u Nizozemsku. Također, u reprezentaciji BiH koja će po prvi puta nastupiti na ovako velikom natjecanju je i Kristijan Pantić, kapetan MNK Brotnjo.

Galić, Dujmović i Pantić iza sebe imaju veliki broj nastupa za MNK Brotnjo, a zanimljivo je da su prije desetak godina istovremeno nosili dres Brotnja.

U čitlučkom klubu je nastupao i Josip Bošković, a uz navedene igrače na nastup u Nizozemskoj danas su još otputovali: Almedin Bundevica, Josip Sesar, Blago Gašpar, Davor Arnautović, Srđan Ivanković, Bilal Jelić, Marijo Aladžić, Nermin Kahvedžić, Anel Radmilović i Darko Milanović. Izbornik futsal reprezentacije BiH je Ivo Krezo.

Futsal reprezentacija BiH na Europskom prvenstvu natjecat će se u skupini s jednim od glavnih favorita za osvajanje naslova reprezentacijom Španjolske te sa reprezentacijama Gruzije i Azerbajdžana. BiH će se od 22. do 28. siječnja natjecati u skupini u Groningenu, dok će u slučaju osvajanja jednog od prva dva mjesta u skupini natjecanje na Europskom prvenstvu nastaviti u Amsterdamu od 31. siječnja do 6. veljače.

Nakon više od šezdeset nastupa za reprezentaciju Stanislav Galić najavio je nakon završetka Europskog prvenstva povlačenje iz reprezentacije BiH.

citluk.ba

Odgovori