Danas se obilježava Svjetski dan pošte!

Obilježavanje svjetskog dana pošte u HP Mostar započeli smo u prošlom  u mjesecu akcijom čišćenja korita rijeke Radobolje u suradnji s mostarskom udrugom „Nešto više“ te Ekološkom sekcijom Srednje prometne škole u Mostaru.

Danas, na radost svih djelatnika HP Mostar, su nam u posjet došla djeca odjeljenja trećeg razreda Osnovne škole „Ilija Jakovljević“ Mostar u pratnji učiteljica Mladenke Smoljan, Željke Perić te Maje Ljubić i djeca iz dva odjeljenja 5. razreda Osnovne škole „Petar Bakula“ Mostar u pratnji učiteljica Sandre Pehar i Antice Šarić.

Također, svojim dolaskom, uveličala su ovaj dan i djeca iz produženog boravka „Slagalica“ u pratnji svojih odgojiteljica.

Prilikom posjete poštanskom uredu Hrvatske pošte Mostar djeca su se upoznala s osnovama poštanskog prometa, slanja pisama, razglednica,  paketa kao i ostalih mnogobrojnih usluga. Voditeljica odjela filatelije Željka Šaravanja upoznala je djecu sa procesom izdavanja maraka te su tom prilikom znatiželjna djeca imala mogućnost postaviti brojna pitanja o svim procedurama unutar pošte.

Svjetski dan pošte nastojimo iskoristiti kako bismo zahvalili svim djelatnicima Hrvatske pošte Mostar na zalaganju i trudu u svakodnevnom radu, koji predstavljaju neprocjenjiv doprinos poslovnom uspjehu Društva.

Odlučni smo da ostanemo povjerljiv, pouzdan i cjenovno pristupačan pružatelj usluga institucijama, tvrtkama i građanima.

Želimo vam sretan Svjetski dan pošte!

 

Odgovori