Dva mlada domaća trenera preuzimaju klupu HRK Međugorje

Uprava HRK Međugorje donijela je odluku kako će do kraja sezone ulogu trenera seniorske momčadi povjeriti dvojici mladih domaćih trenera. Luki Barbariću, bivšem igraču HRK Međugorje i Ivanu Stojiću, dojučerašnjem kapetanu momčadi, Uprava kluba dala je povjerenje da do kraja sezone vode momčad s klupe.

– Luka i Ivan proteklu godinu dana jako dobro vode jednu od mlađih selekcija našeg kluba te je odlučeno pružiti im priliku da se okušaju u ovom rangu natjecanja uz punu potporu Uprave kluba, gdje će glavni cilj biti pružanje šanse mladim igračima naše škole. U stožeru i dalje ostaje naš odlični kondicijski trener Martin Ivanković koji drži do fizičke spreme naših igrača – istaknuli su iz HRK Međugorje.

Iz HRK Međugorje također su se osvrnuli na promijene u igračkom s naglaskom kako je za vrijeme prvenstvene stanke bilo odlazaka i dolazaka.

– Što se tiče igračkog kadra došlo je do promjena u oba smjera. Klub su napustila četiri igrača: Matej Beljo (HRK Opuzen), Ivan Vučić (HMRK Zrinjski), Ivan Šarac i naš najbolji strijelac ove sezone Ante Pavlak, koji pauziraju svoju karijeru zbog privatnih razloga, i naravno kapetan Ivan Stojić koji je preuzeo funkciju trenera uz Barbarića. Svima im ovim putem želimo zahvaliti za sve što su dali za ovaj klub te daljnju sreću kako u rukometnoj karijeri, tako i u privatnom životu. Ulogu kapetana prvog tima našeg kluba zasluženo preuzima stožerni igrač i dugogodišnji član ove ekipe Ivan Šego. Nakon nekoliko godina izbivanja s terena, u klub i sastav se vraćaju: bivši kapetan kluba Tomislav Pervan, Petar Rozić, Karlo Petrović i Marin Božić. Svima njima želimo sretan povratak na rukometne terene i uspješan nastavak sezone, a našim novim trenerima svu sreću u daljnjem radu – poručili su iz HRK Međugorje u objavi o novostima u klubu.

Podsjetimo, HRK Međugorje početkom godine obavijestio je javnost kako Dragan Ćavar, nakon deset godina predanog rada u klubu, više neće obnašati dužnost trenera seniorske momčadi i trenera u omladinskoj školi. U zahvali Ćavaru za uloženi trud naglašeno je kako je uz HRK Međugorje bio u teškim i u dobrim trenucima te da tijekom cijelog vremena provedenog u klubu bio izuzetno profesionalan, zbog čega se u HRK Međugorje nadaju mogućoj ponovnoj suradnji.

Odgovori