Hrvatski rukometni klub Međugorje proslavio 35. obljetnicu djelovanja

Hrvatski rukometni klub Međugorje sinoć je u restoranu Pivnica Međugorje proslavio 35 godina uspješnog djelovanja. Za proslavu jubileja HRK Međugorje organizirao je prigodno druženje na kojem su se sudionici proslave prisjetili osnivača i povijesnih činjenica vezanih za HRK Međugorje. Kako su se na proslavi okupili i rukometaši iz različitih generacije, bila je to lijepa prigoda za prisjećanje na najveće sportske uspjehe kluba.

Perica Ostojić, predsjednik HRK Međugorje, u uvodnom dijelu svečanosti pozdravio je nazočne sadašnje i bivše članove HRK Međugorje, predstavnike Vlade HNŽ, Općine Čitluk, Sportskog saveza Brotnja, Župe Međugorje, predstavnike javnih poduzeća i institucija, mjesnih zajednica Međugorje i Bijakovići, sponzore, podupiratelje, sportske prijatelje iz ostalih broćanskih klubova i ostale prijatelje HRK Međugorje. Uz kratki podsjetnik na povijesne uspjehe i zahvalu domaćinima večeri, Ostojić je poželio svima da se ugodno osjećaju na proslavi.

HRK Međugorje, zahvaljujući upornosti i radu svojih voditelja, trenera i igrača, u proteklih 35 godina nanizao je uspjehe na koje klub zasigurno može biti ponosan. Prve sportske korake u HRK Međugorje napravili su brojni poznati rukometaši, a Albert Pehar, voditelj sinoćnjeg programa, istaknuo je kako HRK Međugorje dugi niz godina organizira međunarodni rukometni memorijal Stanko Sivrić. Kako bi klub, koji se oslanjajući na rukometaše iz svoje škole rukometa natječe u Prvoj ligi FBiH – skupina Jug, nastavio rasti i razvijati, ali i kako bi sinoćnja proslava protekla u najboljem redu Božji blagoslov na sve nazočne zazvao je fra Marin Mikulić, župni vikar župe sv. Jakova apostola – Međugorje.

U svečanom ozračju, kojem su veliki doprinos dali i božićni blagdani, HRK Međugorje uručio je prigodne zahvalnice. Također, za sudionike proslave HRK Međugorje organizirao je bogatu tombolu, a uz sudjelovanje u tomboli, sudionici proslave rad HRK Međugorje mogli su podržati kupnjom godišnjih iskaznica za 2024. godinu.

Bit će to godina u kojoj će seniori kluba nastaviti ligaško natjecanje po ustaljenom rasporedu, dok će mlađi uzrasti zasigurno nastaviti nizati uspjehe na međunarodnim turnirima.

 

citluk.ba

Odgovori