HT ERONET I TENISKI KLUB MOSTAR – PARTNERI U IZVRSNOSTI

Predsjednik Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević primio je danas izaslanstvo Teniskog kluba Mostar u kojemu su bili predsjednik i dopredsjednik Sandro Zovko i Ivica Primorac.

Zovko i Primorac zahvalili su predsjedniku Kraljeviću i HT Eronetu na potpori Davis Cup meču između Bosne i Hercegovine i Njemačke koji je, u organizaciji ovoga kluba, održan u rujnu na terenima TK Mostar.

„Hvala vam što ste prepoznali naše napore i naša nastojanja da Mostar uvrstimo i na sportski zemljovid svijeta. Organizacija Davis Cup meča za nas je bila veliki događaj i nadamo se – tek prvi korak u organizaciji tako velikih mečeva i turnira. Mnogo je lakše kada uza se imate partnere koji razumiju i žive sport“, kazao je, između ostaloga, Zovko.

Zahvalivši na daru – posebno izrađenoj fotografiji s natpisom: Partneri u izvrsnosti: ponosni sponzor Davis Cupa Mostar 2023., predsjednik Kraljević čestitao je na svim dosadašnjim uspjesima i aktivnostima Teniskog kluba Mostar, poglavito na radu s mladima.

„Ovakvi uspjesi uistinu nas raduju, a na putu postizanja još veće izvrsnosti, uvijek ćete imati potporu HT Eroneta“, naglasio je Kraljević.

 

Odgovori