HT Eronet na panelu o digitalizaciji, posjet izaslanstva iz Monte Grotta i učenika Srednje prometne škole

Direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT Eroneta Denis Zubac sudjelovao je na panelu o temi: „Mostar Smart City – digitalizacija, trendovi i mogućnosti“, koju je u sklopu Sajma gospodarstva organizirao Grad Mostar.

„HT Eronet kontinuirano radi na unaprjeđenju infrastrukture kao podloge za digitalizaciju cijele zajednice, a razvojem novih usluga nastojimo svojim korisnicima omogućiti lakšu digitalnu transformaciju. Na panelu HT Eroneta predstavili smo usluge Smart Cityja (pametna rasvjeta, pametne klupe…), koje razvijamo sa svojim dugogodišnjim partnerima; pokazali smo Smart Parking i Smart Campus, koje smo razvili sa SUM-om“, naglasio je Zubac tijekom panela.

——-

Izložbeni prostor HT Eroneta posjetilo je izaslanstvo talijanskoga grada Montegrotto Terme, koji je već dugo zbratimljen s gradom Mostarom.

U izaslanstvu su bili gradonačelnik Montegrotta Ricardo Mortandello i predsjednik Udruženja Auser Silvio Nardo, inače bivši gradski vijećnik i veliki prijatelj pokojnog gradonačelnika Ljube Bešlića,  te Nicola Alfonso, predstavnik podružnice Terme Euganee Crvenog križa Italije.

Gosti iz Italije pohvalili su izgled izložbenog prostora HT Eroneta, a direktorica Korisničke podrške, inače koordinatorica sajamskih zbivanja, Tea Bešlić Barišić upoznala ih je s poslovnim planovima HT Eroneta za iduće razdoblje, s naglaskom na digitalizaciju.

——

Učenici i profesori Srednje prometne škole iz Mostara posjetili su sajamski štand HT Eroneta, gdje su slušali kratko izlaganje o novoj IPTV platformi.

„Naši korisnici već deset godina uživaju u IPTV usluzi digitalne televizije. Prateći najnovije trendove tijekom proteklih godinu dana, HOME.TV smo nadogradili, usavršili korisničko iskustvo novim sučeljem i upotpunili naše pakete dodatnim HD kanalima. Tako trenutno u ponudi imamo 54 kanala u HD rezoluciji, i kontinuirano povećavamo njihov broj.

Danas sa zadovoljstvom možemo reći da je HOME.TV zaista vrhunska platforma s bogatim paketima TV kanala različitog programskog sadržaja i dodatnim uslugama, poput snimalice koju nudimo na više od 60 najatraktivnijih kanala. Svjesni da sve manji broj korisnika gleda TV sadržaj uživo kako se on emitira, kroz novu platformu nadogradili smo spomenutu snimalicu dodatnim funkcionalnostima.

Osim napredne snimalice, na novoj platformi će korisnici moći uživati i u mnogim popularnim aplikacijama Android sustava, prilagođenim za IPTV sučelje“, u svome je izlaganju, između ostaloga, naglasio direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT Eroneta Denis Zubac.

Odgovori