Ivica Zubac odličan u razvojnoj ligi na zagrijavanju za Darija Šarića i 76erse

Ivica Zubac na kratko se vratio u D-League gdje je za razvojni klub Los Angeles Lakersa, D-Fenderse, odlično odigrao protiv Reno Bighornsa. Poslužila je ova utakmica Zupcu kao zagrijavanje za dvoboj s Philadelphia 76ersima…
Ne brinite, Ivica Zubac nije na duži period vraćen u NBA D-League, Los Angeles Lakersi poslali su ga na samo jednu utakmicu kako bi stekao rutinu, odradio lakšu trening-utakmicu i vratio se u pravi ritam nakon što je propustio dvije utakmice zbog ozljede kvadricepsa. Već u noći s nedjelje na ponedjeljak Lakersi igraju protiv Šarićevih Philadelphia 76ersa, mogla bi to biti utakmica u kojoj će trener Luke Walton gurnuti Zupca u početnu petorku.
Iz tog je razloga bilo važno da se Zubac rastrči u dresu D-Fendersa protiv Reno Bighornsa, vidjelo se i po Zupčevom intenzitetu da je dobio uputu odigrati bez prevelikog forsiranja.

Iako su Reno Bighornsi slavili 114:106 Zubac je bio odličan, u 31 minuti na parketu upisao je 18 koševa (9/14 za 2) i 11 skokova, a dodao je i po jednu asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.
Najbolji kod D-Fendersa bio je Vander Blue s 27 koševa. Pobjedničku je momčad predvodio David Stockton, također s 27 koševa.

Odgovori