Izvučene skupine desetog izdanja Malonogometne lige MZ općine Čitluk

Jubilarna 10. sezona malonogometnog natjecanja momčadi mjesnih zajednica općine Čitluk počinje 2. srpnja, a u ovogodišnjem izdanju Malonogometne lige mjesnih zajednica Brotnjo 2012. nastupit će 21 momčad i približno 250 uglavnom mladih nogometaša.

 

Na sinoćnjem sastanku povjerenstva za natjecanja i povjerenika za sportske aktivnosti mjesnih zajednica dogovoren je sustav natjecanja, te su izvučene skupine a ždrijebom je odlučeno i da domaćin svečanog otvaranja budu Gornji Hamzići.

Skupina A

1. Dobro Selo

2. Donji Mali Ograđenik/Hamzići

3. Međugorje

4. Čitluk Grad

5. Služanj

6. Gornja Blatnica

Skupina B

1. Čitluk Selo

2. Tepčići/Blizanci

3. Potpolje

4. Gradnići

5. Dragićina

Skupina C

1. Donji Veliki Ograđenik

2. Čerin

3. Krehin Gradac

4. Gornji Ograđenici

5. Vinica

Skupina D

1. Biletići

2. Donja Blatnica

3. Donji Hamzići

4. Čalići

5. Bijakovići

Također, na sastanku su određeni i parovi prvog kola, pa se tako 2. srpnja u Gornjim Hamzićima u 20.30 sati sastaju Dobro Selo – Gornja Blatnica, u 21.30 sati DMO/Gornji Hamzići – Služanj, a posljednji par skupine A (Međugorje – Čitluk Grad)svoj susret igra u 22.30 sati.

Skupina B susrete prvog kola igra dan kasnije a u 21.00 sat se sastaju Tepćići /Blizanci – Dragićina i u 22.00 sata Potpolje i Gradnići. U srijedu 4. srpnja na rasporedu su utakmice skupine C Čerin – Vionica i Krehin Gradac – Gornji Ograđenici. A prvo kolo kompletirati će se u četvrtak 5. srpnja utakmicama Donja Blatnica – Bijakovići i Donji Hamzići – Čalići.

 

citluk.ba

 

Odgovori