Korisnička podrška HT Eroneta od danas u novome ruhu

Eronetov centar u Vitezu od danas je bogatiji za novouređene prostorije Korisničke podrške.

Svečano ih je otvorio Tomislav Ruk, član Uprave za marketing, prodaju, veleprodaju i korisničku, koji je tom prigodom izrazio zadovoljstvo okončanim poslom i činjenicom da će od sada 11 djelatnika Korisničke podrške u Vitezu raditi u obnovljenim prostorijama.

Tom prigodom posebno je zahvalio agentima i djelatnicima toga sektora koji su, kako je naglasio, iznijeli odličan posao, kako u pandemiji, tako i sada. A korisnicima su na raspolaganju, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Direktorica Sektora korisničke podrške Tea Bešlić Barišić je istaknula:

„Želim posebno zahvaliti članu Uprave Tomislavu Ruku zahvaljujući kojemu smo se danas ovdje okupili, kao i predsjedniku Vilimu Primorcu te članovima Uprave – direktorici Gordani Bilić i direktoru Goranu Kraljeviću, koji su sve ovo i omogućili. Hvala svim djelatnicima ovoga sektora i rukovoditeljima koji nose iznimno težak posao, časno i odgovorno, a ovom prigodom na poseban bih način zahvalila bivšoj direktorici Orneli Leko koja je i započela ovaj projekt. Još želim zahvaliti dragim kolegama – direktorima Prodaje i Marketinga te Ljudskih resursa, rukovoditelju Regije Sjever, rukovoditelju Nabave, zapravo svima koji su nas došli podržati i uveličati ovo naše otvaranje.“

Odgovori