Lakersi na krilima Zupca slomili Benderove Sunse

Ivica Zubac noćas je odigrao svoju ponajbolju utakmicu u dresu Los Angeles Lakersa i predvodio ih je do pobjede protiv Phoenix Sunsa. U njihovim redovima Dragan Bender nije bio učinkovit kao u posljednjim susretima, a poraz je upisao i Dario Šarić s Minnesotom…

Odličan posao odradili su Los Angeles Lakersi na čelu s Ivicom Zupcem noćas u dvoboju s Phoenix Sunsima. Svih 48 minuta bili su bolji protivnik, dominirali su susretom i na kraju zaslužili pobjedu. Zubac je u tom slavlju odigrao svoju ponajbolju utakmicu u dresu Lakersa, upisao rekordan broj skokova i blokada te opravdao minutažu koju je dobio.

Sve češće se spominje kako bi ga Lakersi mogli iskoristiti kao dio nekog većeg tradea, a sa svakom utakmicom Zupcu samo raste vrijednost. Noćas je krenuo u startnoj petorci, nije bilo Tysona Chandlera, ali se izborio za puno veću minutažu nego Javale McGee koji je već renomirano NBA ime i to potvrđuje njegov rast u hijerarhiji.

Na parketu je proveo 35 minuta i za to vrijeme ubacio 24 poena, dva manje od osobnog rekorda, šutirao je za dva 9/16 i slobodna bacanja 6/7 te tome dodao 16 skokova i četiri blokade, oboje učinak karijere. 24 poena dodao je i Kentavious Caldwell-Pope (šest skokova), Brandon Ingram upisao je 22 poena, a Rajon Rondo11 asistencija.

Odgovori