Liga Hercegovine: Međugorje pobijedilo Kolo rezultatom 3:0

Sinoć je u na Sportskom centru u Stocu započelo odigravanje malnogometne Lige Hercegovine. U ovogodišnjoj završnici sudjeluje 10 općina i to Stolac, Čapljina, Čitluk, Livno, Široki Brijeg, Mostar, Ljubuški, Tomislavgrad, Grude i Posušje, koje su raspoređene u tri skupine.
U prvom susretu večeri ekipa Ljutog Doca (Široki Brijeg) sa visokih 6:1 nadigrala je ekipu Lusnić (Livno). Za Ljuti Dolac strijelci su bili Danijel Vasilj (2), Zvonimir Mustapić (2), Danijel Damjanović i Tomislav Tole, dok je utješni gol za ekipu Lusnić postigao Filip Gelo.

 

Međugorje (Čitluk) je u drugom susretu večeri slavilo nad ekipom Kolo (Tomislavgrad) rezultatom 3:0, a golove su postigli Ante Čilić (2) i Tomislav Pavlović.

Utakmica između Čapljine 1 (Čapljina) i Graba (Ljubuški) završila je neriješenim rezultatom. Ljubušaci su preko Zrinka Markotića došli u vodstvo 1:0, da bi Gabrijel Zubac u drugom poluvremenu smanjio na 1:1. Zanimljivo je istaknuti kako je ekipa Graba napravila 6 akumuliranih prekršaja, pa je Čapljina imala odličnu priliku da izvođenjem udarca sa 9 metara dođe u vodstvo, no neprecizan je bio Zoran Dodig.

Turnir se nastavlja i večeras (utorak, 28. kolovoza). U prvom susretu u 19:30 sati sastaju se Posušje (Meljakuša) i Stolac (Stolac), u drugom susretu u 20:30 sati snage će odmjeriti Grude (Grude Centar) i Široki Brijeg (Ljuti Dolac), dok će se posljednji susret večeri u 21:30 sati igrati između Mostara (Rodoč I) i Čitluka (Međugorje).

Bljesak.info

Odgovori