Magic Johnson: “Kakve brojeve Zubac ima u Clippersima? Pa nije niti igrao protiv Golden Statea!”

Los Angeles Lakersi već su previše mladih igrača razmijenili i tako povukli krive poteze, međutim i dalje ih brane i tvrde da su ispravni. Jedan od njih je Ivica Zubac koji je poslan u Clipperse za Mikea Muscalu u tradeu koji i dalje nitko ne može objasniti. Osim Magica Johnsona.

“Dajte mi brojeve koje Zubac ima u Clippersima! Pa nije niti igrao u seriji protiv Golden Statea!”, brani se Magic i pritom uopće ne pokušava razmišljati o profilu protivnika i na koji način su Clippersi pokušali doći do pobjeda.

Magic sve zasluge za dobre igre Zupca u Lakersima pripisuje isključivo LeBronu Jamesu i Lonzu Ballu, vjerojatno misleći kako Zubac nema nikakve zasluge za to.

“LeBron i Lonzo Ball napravili su ga boljim. Zašto? Zbog pick and rolla i dodavanja za zakucavanja. Znali smo da će biti ograničeni slobodni igrač i da ćemo taj prostor pod salary capom pokušati iskoristiti za dovođenje superzvijezde. Morao sam pokušati raširiti teren i povukli smo taj trade, ali nije funkcioniralo. Zubac ima pred sobom dugačak put da postane poseban, ali morali smo probati. Nije da smo Clippersima dali igrača koji će im donijeti titulu”, kaže Magic.

Nakon što je dobio informaciju da je Zubac prosječno ubacivao 5.0 poena uz 5.5 skokova u doigravanju, Magic je poručio “recite to glasnije”, a nakon ponovljenog podatka, samo je dodao “hvala, hvala.”

Ivica Zubac kratko se oglasio na svom Twitteru i pokazao što misli o ovim izjavama. Nema veze, možda da pitamo Magica kakve brojeve Muscala ima u doigravanju s Lakersima. Nema ih?.

Odgovori