Marin Šego: Bronca je veliki uspjeh za nas

Iza nas je Europsko rukometno prvenstvo u Srbiji. Hrvatska nije uspjela doći do toliko željenog naslova najbolje momčadi Europe. Iz momčadi Kauboja u zadnji trenutak je „otpisan”” vratar Marin Šego. Međugorčanin je standardno dobro branio u momčadi Zagreb Croatia osiguranja, kako u regionalnom natjecanju tako i u Europi. Izvrsnim obranama postao je broj 1 na vratima Zagreba, ispred Slovenca Gorazda Skof. Za naš portal, Marin se osvrnuo na igre Hrvatske u Srbiji.

Marine, prokomentiraj rezultat Hrvatske?

Odlično smo igrali i uz malo sreće mogli smo igrati finale. Momci su se borili i mislim i da je bronca odličan uspjeh za nas. Kada analiziramo rezultate Hrvatske u proteklim godinama, mi smo jedna od najboljih momčadi Europe.

 

Ipak, ostaje enigma kako je momčad mogla pasti u drugome poluvremenu i ispustiti priliku za zlato.

Sigurno da je bio veliki naboj, pritisak od javnosti i očekivanja da uzmemo zlato koje nam jedino nedostaje. Tužno je da su momci morali igrati pod tolikim pritiskom i na kraju kad se sve analizira, bronca je veliki uspjeh.

Kako komentiraš odluku izbornika da je umjesto tebe na Prvenstvo poveo Loserta?

Čim je pozvan, logično je bilo da sam ja treći golman.

Koji su planovi u ovoj sezoni sa Zagrebom?

Dogurati što dalje u Ligi prvaka, biti ćemo drugi u skupini, umalo i prvi, sto je veliki uspjeh. Cilj i osvojiti Regionalnu ligu i Kup Hrvatske.

Tko je po tebi zakazao na prvenstvu a tko briljirao?

Ne bih nikoga izdvajao , uz malo sreće smo mogli igrati finale pa ne bi bilo gubitnika.

Nadaš li se nastupu na Olimpijskim igrama u Londonu?

Ne znam. Ja ću dati sve od sebe i pokušati se nametnuti izborniku. U drugom dijelu sezone imat ću priliku pokazati što mogu i ukoliko budem imao konstantu na vratima Zagreba, ne sumnjam u odlazak na Olimpijske igre.

Ima li ponuda iz inozemstva?

Šuška se nešto. Telefon zvoni, ponude dolaze.

 

Odgovori