Mažoretkinje Općine Čitluk ostvarile povijesni uspjeh za svoj klub

Na državnom mažoret prvenstvu koje se ove godine odvijalo u posebnim uvjetima gdje se svaki tim predstavljao u svojoj općini, a suci odlazili iz općine u općinu, Hrvatska Udruga “Mažoretkinje Općine Čitluk” ostvarila je povijesni uspjeh za svoj klub i općinu Čitluk.

Mažoretkinje Čitluk osvojile su tri zlatna, četiri srebrna i tri brončana odličja, uzevši tako 9 medalja u 12 kategorija u kojima su se predstavile.

Na ovom prvenstvu Čitlučke mažoretkinje su tako, prvi put osvojile odličja u kategorijama kadet i junior formacija štap.

Mažoretkinje Čitluk su u svoju Općinu donijele 5 odličja u neformacijskom dijelu, a to su:

  • Prvo mjesto za Leonu Barbarić u kategoriji solo kadet štap
    Prvo mjesto za Evu Turudić u kategoriji solo kadet pompon
    Prvo mjesto za Miu Vlaho u kategoriji solo junior štap
    Drugo mjesto za Ružicu Sušac i Ivonu Skelo u kategoriji kadet duo pompon
    Drugo mjesto za Klaru Juričić i Petru Martinović u kategoriji kadet duo štap

Najveći uspjeh ostvaren je u formacijskim kategorijama gdje su kadeti osvojili srebrnu medalju u kategoriji kadet formacija štap i brončanu medalju u kategoriji kadet formacija pompon, te juniori srebro u kategoriji juniori formacija štap i broncu u kategoriji juniori formacija pompon.

“Ovim putem se želimo zahvaliti svim našim roditeljima, općini i svim ljudima koji podržavaju naš rad. Nakon ovako teškog razdoblja, izolacija, treninga bez cijelog tima, loših uvjeta za treniranje, trud, odricanja i zalaganje se napokon isplatio. Ponosne smo na sve naše cure koje su odradile vrhunski posao i ostvarile uspjeh koji do sada nikada nismo.”

Važno je napomenuti da Mažoretkinje Čitluk postoje 3 i pol godine, a već su se sada popele u sami vrh mažoret timova Bosne i Hercegovine – priopćeno je.

Odgovori