Najavljujemo „Bijelo – Crvenu noć“ HNK Brotnjo

„Bijelo – Crvena noć“, tradicionalno druženje prijatelja HNK Brotnjo na kojem se uz dobro društvo, večeru, glazbu i zabavu prikuplja dio sredstava potrebnih za rad kluba, održat će se u srijedu, 7. prosinca. Donatorska večer održat će se u Hotelu Brotnjo s početkom u 19 sati, a u pozivu na tradicionalno druženje iz HNK Brotnjo su naveli:

U jeku ekspanzije nogometnog ludila Svjetskog prvenstva i odličnih utakmica naših Vatrenih i prolaska u osminu finala, pravo je vrijeme za nogomet i druženje na već tradicionalnoj Bijelo – Crvenoj noći koja će se održati u srijedu 07.12.2022. godine u Hotelu Brotnjo sa početkom od 19:00 h. Nova Uprava kluba poziva sve drage Brotnjake, prijatelje, navijače i sponzore kluba na ovo druženje i da time pomognemo u radu našega Kluba.

Troškovi Kluba koji ima ukupno 6 selekcija sa seniorima i okuplja malo manje od 200 djece nisu mali. Nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, kao što možete vidjeti najbolje u ovim danima zajedništva i euforije, jako je skup sport i natjecanje svih selekcija iziskuje velika novčana sredstva.

Ovim putem još jednom Vas pozivamo da podržite svoj lokalni klub i zajedno s Vama ponovno imamo respektabilno Brotnjo, kao što nekadašnji prvak BiH i zaslužuje. Na ovoj donatorskoj večeri moći će te kupiti dres Kluba koji se prodaje u velikim količinama, trenerku, a pripremamo za goste večeri i tombolu. Također u prodaji će biti članske iskaznice kluba za 2023. godinu po cijeni od 10 KM.

Odgovori