Nakon devet godina Kristijan Pantić oprašta se od dresa MNK Brotnjo

Nakon devet godina igranja za MNK Brtonjo, Kristijan Pantić oprašta se od dresa čitlučkog malonogometnog kluba. Pantić je u MNK Brotnjo stigao 2010. godine i svojom borbenošću, požrtvovnošću i odnosom prema dresu postao je jedan od stožernih igrača kluba i ljubimac navijača.

Zahvaljujući odličnim igrama, nakon prestanka igračke karijere Mateja Čilića, Pantić je prije dvije sezone postao kapetan momčadi, što predstavlja veliku čast. U protekloj sezoni, možda i najboljoj u povijesti MNK Brotnjo, Kristijan Pantić okitio se i titulom najboljeg strijelca Premijer futsal lige BiH.

– Nakon ovih devet godina donio sam tešku odluku da napustim klub, za koji sam igrao srcem i davao sve od sebe u svakoj utakmici. U Čitluku sam se uvijek osjećao kao domaći igrač i sjedinio sam se s klubom, igračima, upravom, svim ljudima u gradu i proveo sam tu nezaboravne trenutke moje karijere. Uvijek će mi ostati u sjećanju MNK Brotnjo, uspjesi s klubom i druženje s ljudima oko kluba. Zahvaljujem se svim ljudima koji su kroz sve ove godine na neki način bili dio kluba, od trenutka kada sam stigao u Čitluk pa sve do danas, te koji su nam pružali potporu. Još jednom veliko hvala svima – kazao je Kristijan Pantić za facebook stranicu MNK Brotnjo.

Odgovori