Nikola Vlašić i Mateo Sušić podupiru rad Škole nogometa NK Međugorje

Rad s mladim nogometašima u Školi nogometa NK Međugorje svojim su doprinosima odlučili podržati Nikola Vlašić, hrvatski nogometni reprezentativac i član moskovskog velikana CSKA, te Mateo Sušić, član rumunjskog Cluja, koji je i sam ponikao u međugorskom nogometnom klubu.

– Udarni hrvatski reprezentativac, član moskovskog velikana CSKA te najbolji igrač ruskog prvenstva, Nikola Vlašić, našoj će školi nogometa donirati lopte i ostale sportske rekvizite potrebne za rad sa našom djecom – istaknuli su iz NK Međugorje uz napomenu da je Vlašić dugogodišnji prijatelj s Mrkom Bencunom, voditeljem škole nogometa.

Ovakav vid pomoći jako je vrijedan za školu nogometa i njene članove, a ukoliko se ukaže prigoda planirano je i prigodno druženje Vlašića i mališana koji su tek započeli svoj nogometni put.

– U ovim teškim i neizvjesnim vremenima smo doživjeli ovakvo nešto i to nam je zaista izmamilo iskreni osmijeh na lice. Nikola nam je također obećao da će, ukoliko mu to obaveze dopuste, posjetiti naš trening i provesti jedno lijepo popodnevno druženje s našim članovima, a mi ga toplo iščekujemo i još mu se jednom zahvaljujemo – poručili su iz NK Međugorje.

Za mlade nogometaše druženje sa sportašima, koji im svojim uspjesima mogu biti uzori, ali i svojim sportskim i životnim iskustvom dati poticaj za bavljenje sportom, jako je važno. Stoga će uskoro svojim dolaskom polaznike Škole nogometa NK Međugorje razveseliti Mateo Sušić.

– Dvadeset drugog ovog mjeseca, na treningu naše škole nogometa nazočit će i branič rumunjskog Cluja te povremeni reprezentativac BiH, veliki prijatelj našeg kluba, Mateo Sušić. Svaku pauzu Mateo iskoristi za boravak u rodnom Brotnju, pa će tako ovaj put spojiti ugodno s korisnim, i uveseliti naše polaznike uz pokoji dobar savjet o tome kako se ponaša i postaje pravi pobjednik i sportaš, jer je i sam bogatu karijeru započeo upravo u našem klubu – zaključili su iz NK Međugorje.

Odgovori