Nogometni spektakl na Čerinu: Najavili ga Čilić, Mate Bulić…

Ljeto je, netko odmara, a netko uz odmor želi biti i aktivan. Netko ne želi biti ni to, već s mirom želi negdje popiti pivu, pojesti ćevape. Čerin 3×3 futsal turnir je prava prilika za to.

Slobodna subota

Ono što čini draž turnira 3×3 je u tome što se tu prijavi i onaj tko zna igrati i onaj tko će svojim nespretnim potezom nasmijati publiku, a na čerinski turnir prijavljeno je i jednih drugih.

Čerin 3×3 futsal turnir igra se od 6. do 9. srpnja (subota je ostavljena slobodna jer je sezona svatova i “Daleke”) na igralištu ispred Osnovne škole Čerin u Čerinu, općina Čitluk.

 

 

Igra se turnirski gdje pobjednik osvaja 1.400 KM, drugoplasirani 600 KM, treće mjesto 200 KM i četvrto mjesto gajbu pive i ćevape, kao i posebno natjecanje u raspucavanjima penala gdje pobjednik odnosi 100 KM.

“Prijave za turnir popunjene su prije nekoliko dana pa ćemo vidjeti tko će od 48 prijavljenih ekipa odnijeti titulu pobjednika prvog čerinskog futsal spektakla”, najavili su organizatori.

Poznata imena Turnir na Čerinu najavila su mnoga poznata imena iz BiH i Hrvatske; nogometni reprezentativac Hrvatske Martin Erlić, nova zvijezda Hajduka Luka Vušković, nogometaši dobro poznati domaćoj publici Nikola Vasilj, Niko Janković i Zvone Kožulj, osvajač US Opena i mnogih drugih turnira Marin Čilić, boksač i “Bombarder s Neretve” Damir Beljo te bivši prvak i viceprvak Europe u karateu Ivan Martinac.

Da je turnir “malo” prešao i okvire lokalnog dokazuje i podrška novopečenog člana velike Barcelone Mikayila Fayea, koji je u katalonskog diva prešao iz Kustošije.

Na dobru zabavu je pozvao i pjevač Mate Bulić, kao i popularni Romano Obilinović koji je uz svoje popularno “Izgorit će i krava i štala” potvrdio svoj dolazak na finalnu večer, gdje će se natjecati u izvođenju penala.

Posjetitelje očekuje i bogata tombola na kojima će se, između ostalog, biti i originalni dresovi: Luke Menala, Ivice Ivušića, Gorana Karačića, Matea Sušića, Ivana Krstanovića, Ivice Zubca, Luke Sutona, Damira Belje te razne druge nagrade.

Organizatori su potvrdili kako će dio novca prikupljen od prodaje tombola ići u humanitarne svrhe – za najpotrebitije u župi Čerin.

Turnir organizira Udruga “Naš Čerin”. –

Odgovori