Održan prijem za predstavnike MNK Brotnjo

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić u dvorani za sastanke primio je danas predstavnike MNK Brotnjo. Na današnjem prijemu razgovorno je o svim aktivnostima u klubu, a na poseban način istaknuti su uspjesi juniora i kadeta.

Aktivnosti MNK Brotnjo predstavili su Ivan Šimunović, predsjednik kluba, trener Kristijan Vučić, Silvio Dujmović, kapetan seniorske momčadi, Andrej Barbarić, kapetan juniorske momčadi i Zvonimir Ćavar, kapetan kadetske momčadi MNK Brotnjo.

Predstavnici MNK Brotnjo s posebnim su ponosom istaknuli kako su juniori, nakon osvajanja naslova prvaka U-19 Premijer futsal lige BiH – skupina Jug, na doigravanju za prvaka osvojili srebro te da je kadetska momčad osvojila naslov prvaka na završnom doigravanju za prvaka BH Telecom futsal lige.

Ovakvi izvanredni uspjesi potvrda su odličnog rada s mladima u klubu, a potvrdili su to i nastupi mladih igrača za seniorsku momčad, koja je nažalost ispala iz Premijer futsal lige BiH.

Ivan Šimunović, predsjednik MNK Brotnjo, zahvalio je načelniku Marinu Radišiću na potpori koju je Općina Čitluk pružila klubu, a trener i igrači s načelnikom Radišićem podijelili su dojmove vezane za proteklu sezonu, uz zaključak kako će momčad sačinjena od domaćih igrača ostati na okupu i biti maksimalno predana povratku seniorske momčadi u Premijer ligu i nastavku niza odličnih rezultata u mlađim kategorijama.

Odgovori