OŠ Bijakovići osvojila malonogometni turnir osnovnih škola

Osnovna škola Bijakovići osvojila je danas malonogometni turnir osnovnih škola održan u okviru proslave Dana općine Čitluk i 713. obljetnice prvog pisanog spomena imena Brotnjo.

Na turnir su nastupile tri osnovne škole s područja općine Čitluk, a prva utakmicu na turniru odigrali su igrači OŠ fra Didaka Buntića – Čitluk i OŠ Bijakovići. Ova utakmica završila je 2:2, dok je utakmica između OŠ Čerin i OŠ fra Didaka Buntića završila pobjedom čitlučke osnovne škole 4:3.

U posljednjoj utakmici turnira OŠ Bijakovići pobijedila je OŠ Čerin 6:2, što je OŠ Bijakovići bilo dovoljno za osvajanje turnira.

Utakmice osnovnoškolaca odigrane su na igralištu Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, a turnir su sudili mladi suci Marko Odak i Antonio Marčinko.

Pehare za osvojena mjesta predstavnicima ekipa uručili su: Ilko Prusina, pomoćnik načelnika iz Službe za društvene djelatnosti, opću upravu i branitelje Općine Čitluk, Milorad Prusina, tajnik Športskog saveza Brotnja i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk.

Odgovori