Otvorene novoizgrađene prostorije Šahovskog kluba Brotnjo

Šahovski klub Brotnjo okupio je jučer uzvanike i svoje članove na svečanosti otvaranja novih klupskih prostorija. Naime, ŠK Brotnjo, uz pomoć prijatelja kluba, u sklopu Gradskog stadiona Bare uredio je nove klupske prostorije, koje je na jučerašnjoj svečanosti blagoslovio fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja Čitluk.

Okupljene na jučerašnjoj svečanosti pozdravio je Dragan Prskalo, predsjednik Šahovskog kluba Brotnjo. Govoreći u ime mladih šahistica i šahista, šahista amatera i u svoje ime, predsjednik Prskalo zahvalio se na sveukupnoj pomoći u realizaciji projekta, na dosadašnjoj podršci radu kluba i na poseban način Župi sv. Jakova na čelu sa župnikom fra Marinkom Šakotom na ranijem ustupanju prostorija za rad.

Upućujući svima zahvalu na dolasku predsjednik ŠK Brotnjo istaknuo je nazočnost Ivana Grgića, počasnog člana ŠK Brotnjo koji je bio inicijator osnivanja kluba, a posebnu zahvalu predsjednik Prskalo uputio je i donatorima.

Među najzaslužnijima za osiguravanje novog adekvatnog prostora za rad ŠK Brotnjo je obitelj Rozić. Prenoseći pozdrave oca Marinka, Tomislav Rozić iskazao je zadovoljstvo zbog realiziranog projekta i naglasio kako će ŠK Brotnjo i u idućim projektima imati podršku obitelji Rozić.

Realizaciji projekta značajnu podršku pružila je i Općina Čitluk.

Odgovori